NovaRock 2014

Venue
Pannonia Fields, Nickelsdorf, Austria

Date(s)
June 13-15

Tickets
€139,90 (three-day ticket)
€224,50 (three-day VIP ticket)
€214,90 (three-day ticket incl. caravan parking)
€299,90 (three-day VIP ticket incl. caravan parking)

Confirmed Bands/Running Order

Day 1 (Friday 13/6)

Blue Stage

23:20 - 00:50 The Prodigy 1h30m
21:10 - 22:35 Limp Bizkit 1h25m
19:50 - 20:50 Casper 1h
18:35 - 19:20 Seether 45m
17:10 - 18:00 Irie Révoltés 50m
16:00 - 16:45 The Used 45m
14:50 - 15:35 Crazy Town 45m
14:00 - 14:30 Panteón Rococó 30m

Red Stage

22:55 - 00:25 Volbeat 1h30m
21:15 - 22:25 Slayer 1h10m
19:40 - 20:40 Steel Panther 1h
18:20 - 19:10 Black Stone Cherry 50m
17:05 - 17:50 Philip Anselmo 45m
15:55 - 16:40 Sepultura 45m
14:50 - 15:35 Bring Me The Horizon 45m
14:00 - 14:30 Buckcherry 30m

Red Bull Stage

21:00 - 22:20 Skillet 1h20m
19:40 - 20:30 Memphis May Fire 50m
18:20 - 19:10 Gerard 50m
17:10 - 17:50 Reignwolf 40m
16:00 - 16:40 Birth of Joy 40m
15:00 - 15:30 Sharron Levy 30m
14:00 - 14:30 Silent Grey 30m

Day 2 (Saturday 14/6)

Blue Stage

23:30 - 01:00 David Hasselhoff 1h30m
21:00 - 23:00 Iron Maiden 2h
19:20 - 20:20 In Flames 1h Cancelled
19:20 - 20:20 Amon Amarth 1h
17:55 - 18:50 Anthrax 55m
16:35 - 17:25 Trivium 50m
15:25 - 16:15 Ghost 50m
14:25 - 15:00 Epica 35m
13:30 - 14:05 Emergency Gate 35m

Red Stage

23:00 - 00:45 Seeed 1h45m
21:25 - 22:30 Mando Diao 1h5m
19:35 - 20:45 Sunrise Avenue 1h10m
18:05 - 19:05 Awolnation 1h
16:35 - 17:35 Mono & Nikitaman 1h
15:20 - 16:10 Samy Deluxe 50m
14:20 - 14:55 K.I.Z. 35m
13:30 - 14:00 My First Band 30m

Red Bull Stage

21:00 - 21:45 The Badpiper 45m
19:40 - 20:30 Blitz Kids 50m
18:20 - 19:10 The Graveltones 50m
17:10 - 17:50 Stu Larsen 40m
16:00 - 16:40 Brute 40m
15:00 - 15:30 Tuxedo 30m
14:00 - 14:30 Cursed By The Fallen 30m

Day 3 (Sunday 15/6)

Blue Stage

22:30 - 00:00 Black Sabbath 1h30m
20:40 - 21:55 Avenged Sevenfold 1h15m
19:10 - 20:10 Rob Zombie 1h
17:50 - 18:40 Megadeth 50m Cancelled
17:50 - 18:40 50m
16:35 - 17:25 Black Label Society 50m
15:25 - 15:10 Walking Papers 45m
14:20 - 15:00 Arch Enemy 40m
13:30 - 14:00 Miss May I 30m

Red Stage

21:10 - 23:30 Soundgarden 1h20m
19:25 - 20:40 The Offspring 1h15m
17:55 - 18:55 Fettes Brot 1h
16:35 - 17:25 Dropkick Murphys 50m
15:15 - 16:05 Bad Religion 50m
14:00 - 14:50 Ed Kowalczyk 50m
12:55 - 13:35 Karnivool 40m
12:05 - 12:35 Uncle Acid And The Deadbeats 30m
11:00 - 11:45 Wendi's Böhmische Blasmusik 45m

Red Bull Stage

21:00 - 22:20 Crowbar 1h20m
19:40 - 20:30 Emperor Franz Josef 50m
18:20 - 19:10 Battlecross 50m
17:10 - 17:50 Huntress 40m
16:00 - 16:40 Powerman 5000 40m
15:00 - 15:30 Against Our Burial 30m
14:00 - 14:30 Dreaded Downfall 30m

Gojira cancelled

Website
www.novarock.at

Where known, bands are listed in order of status, starting with headliners (in bold). All line-ups are subject to change. Some festivals are subject to license. Booking fee and postage charges may apply to online ticket orders. See the terms and conditions of the ticket agency in question for details.

More News

SBM London setlistOzzy Osbourne Lisbon setlistJudas Priest Lisbon setlistLenny Kravitz Lisbon setlistHollywood Vampires setlistSlash tour 2018Megadeth London setlistScorpions London setlistBody Count London setlistHollywood Vampires Berlin set


Schedule

A yearly calendar of the concerts and festivals Jukebox:Metal plan to attend and/or review. Updated regularly with new shows and review/setlist links. Click here.

Subscribe

Subscribe to the Jukebox:Metal Dispatches RSS news feed or click here for more info